+31 (0)6 22 06 27 26 info@vcinsights.nl

U als Sportbond vertegenwoordigt en ondersteunt de aangesloten sportverenigingen, uw leden. De LedenMonitor is een fantastisch instrument om u daarbij te helpen. Hiermee krijgt u inzichten wat er leeft onder uw verenigingen. En heeft u de mogelijkheid om de resultaten te benchmarken.

U helpt hiermee niet alleen uw leden, maar u kunt uw verenigingen ook helpen om de verbinding met hun leden te versterken. Het is een mooi instrument om als Sportbond aan te bieden aan uw leden, de sportverenigingen. Op deze manier helpt u hen bij het werven en behouden van leden, omdat zij precies weten wat er leeft en speelt onder hun leden. En zo kunnen zij met het juiste aanbod en service zorgen voor ‘Happy Members’.

Het gebruik van deze tool leidt onder andere tot hogere betrokkenheid tussen de leden en de vereniging, beter aanbod van producten en diensten, input voor het bepalen van de strategie en praktische besluiten.

Weergave tool op verschillende devices

Met succes hebben we een aantal sportverenigingen geholpen bij het vormgeven van hun beleid met onze tool. U kunt kiezen voor standaardvragen of een op maat gemaakte vragenlijst helemaal afgestemd op het vraagstuk. Kiest u er liever voor om wekelijks een vraag voor te leggen of periodiek een aantal vragen? Alles is mogelijk. Bedenk welke waardevolle informatie u kunt vergaren door de resultaten te benchmarken tussen verenigingen aangesloten bij de bond, maar ook tussen de sportverenigingen onderling!

De LedenMonitor geeft ‘real-time’ ledeninzichten. Naast direct overzicht van de belangrijkste KPI’s, geeft de monitor ook de mogelijkheid om zelf analyses en vergelijkingen te maken in een dashboard.

Benieuwd wat de LedenMonitor inhoudt en wat dit voor u en uw leden kan betekenen?

Lees hier over de LedenMonitor  

Helpen wij binnenkort u en uw verenigingen met het verzamelen van waardevolle inzichten?

Vivian Cheung

Share This