+31 (0)6 22 06 27 26 info@vcinsights.nl

Hoe kan ik u helpen?

Uw partner voor Marketing, Research, Consulting en meer…

Alles onder één dak: van sparren, advies tot implementatie

VC insights biedt ondersteuning op het gebied van marketing, onderzoek en advies. Dit kan ondersteuning zijn:

 • van strategie tot uitvoering;
 • bij profit en non-profitorganisaties;
 • op locatie als op afstand;
 • van kortlopende projecten tot langlopende projecten.

Als allround marketing professional ben ik breed inzetbaar en bied ik een scala aan diensten. Samen kijken wij op welke manier ik u het beste kan ondersteunen.

Ik help u graag om uw business verder te brengen!

Interesse? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

VC insights biedt praktische ondersteuning

Pablo Picasso zei ooit “actie is de fundamentele sleutel tot alle succes”. Kennis, ideeën en inzichten zijn niet voldoende: pas als je ze omzet in actie hebben ze impact.

Heeft u mooie plannen en ideeën, maar blijven dit bij ideeën? VC insights helpt u graag om deze ideeën om te zetten in concrete acties. Ik help u deze ideeën uit te voeren, praktisch en doeltreffend.

Ziet u in mij een geschikte kandidaat om deze klus te klaren, aarzel dan niet langer en neem contact met mij op. U heeft dan al de eerste stap gezet tot actie!

Interesse? Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

VC insights helpt non-profit sector gezond te worden en te blijven

Non-profit bedrijven als ledenorganisaties, (branche-/beroeps-)verenigingen, sportverenigingen en stichtingen hebben te maken met teruglopend ledenaantal, kortere lidmaatschapscyclus en kritische leden op zoek naar meerwaarde van het lidmaatschap.
VC insights werkt samen met BusinessMonitor gespecialiseerd in o.a klantonderzoek en ledenonderzoek.
Wilt u:

 • Meer klantgericht ondernemen?
 • De instroom verhogen en de uitstroom verlagen?
 • Weten hoe je toegevoegde waarde kan bieden en relevant zijn?
 • Meer loyale leden?
 • Streven naar een gezonde en groeiende organisatie?

Neem dan contact op. Met heldere analyses, grafische weergave van management dashboards en concrete adviezen helpen wij u graag om uw organisatie efficiënter en slagvaardiger te maken.

Interesse en meer informatie? Klik hier voor infographic ‘LedenMonitor’ en kijk onder ‘Partners’.

VC insights bundelt haar krachten graag met andere partijen

Ik geloof in ‘Samen Sterk’. Samen bereik je meer. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met andere partners.

 • Zoekt u voor uw klanten het perfecte team om de klus te klaren en past mijn profiel hierbinnen en is er een match, dan help ik graag uw klant zijn business te verbeteren.
 • Heeft u behoefte naar aanvulling van uw netwerk/ team voor een tijdelijke of voor een langere periode?
 • Of bent u die zelfstandige ondernemer die op zoek is naar samenwerkingspartners of een bureau of bedrijf dat zich omringd met zelfstandige professionals, die inzetbaar zijn voor verschillende projecten?

Dan kom ik graag in gesprek met u. VC insights uw partner voor Marketing, Research, Consulting en meer…

Interesse? Neem contact op via het contactformulier.

Waarom werken met VC insights?

Alles onder één dak

Bij VC insights kunt u terecht voor strategie tot uitvoering. Advisering, projectbegeleiding en uitvoering van A tot en met Z geregeld. Eén aanspreekpunt die meedenkt over de visie, de operationele plannen opstelt en zelfs deze plannen uitrolt.

+

Breed inzetbaar

Als allround marketing professional ben ik breed inzetbaar. In te zetten voor marketing-, communicatie-, onderzoeksprojecten en meer… Ervaring aan bureau- en klantzijde en kan zich dus goed inleven in deze twee werelden. Gewerkt bij commerciële en non-profitorganisaties, waarbij mijn commerciële ervaring goed van pas komt bij non-profitorganisaties, die steeds commerciëler moeten gaan denken en werken.

g

Maatwerk

Bepaal zelf welke ondersteuning u nodig heeft op welk terrein en voor welke periode. Samen kijken we naar de beste maatwerkoplossing, zodat u zich verder kan bezig houden met andere belangrijke zaken. VC insights regelt de rest!

Flexibiliteit en praktisch

Er is veel mogelijk. Samen kijken wij wat het beste past bij uw organisatie en situatie. We zoeken naar een praktische oplossing wat het beste werkt. VC insights denkt graag mee en out-of-the-box.

|

Persoonlijk

Ik ben heel persoonlijk en werk graag samen met anderen om als team een mooi resultaat neer te zetten. Ik ben gedreven, als ik ergens voor ga dan ga ik er voor de 100%.. en zelfs een beetje extra. Humor vind ik belangrijk en kan goed relativeren. Verder ben ik enthousiast, energiek, open, praktisch, creatief en resultaatgericht.

Z

100% Garantie

Wat ik u zeker kan garanderen is 100%+ inzet, betrokkenheid, gedrevenheid, resultaat en kwaliteit. Ik kan u garanderen dat ik ernaar streef het werk netjes binnen de planning en budget te houden. Ik sta voor 100% kwaliteit, 100% betrouwbaarheid, 100% service. VC insights is 100% dedicated!

INTERESSE?

Geef kort aan waar u naar op zoek bent.
Ik maak graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.