+31 (0)6 22 06 27 26 info@vcinsights.nl

Wat zeggen anderen?

Reviews en klantcases

Op deze pagina vindt u een aantal klantcases en reviews. Staat u hier binnenkort ook met uw klantcase of review?

Om u een beeld te geven wie de persoon is achter VC insights, staan hier een aantal testimonials wat anderen over mij als persoon en collega zeggen.

LedenMonitor zorgt voor verbinding bij de Almeerse Hockey Club
Eind 2016 zijn we als Almeerse Hockeyclub een samenwerking aangegaan met BusinessMonitor en VC insights om een LedenMonitor op te zetten. Vivian heeft een uitgebreid tevredenheidsonderzoek onder alle leden verzorgd. In de samenwerking toonde Vivian een groot analytisch vermogen. Ze was in staat dit om te zetten in een passende enquête voor een breed publiek. Naast deze enquête heeft ze ook een exitenquête verzorgd. Beide enquêtes waren goed van opzet, de terugkoppeling was overzichtelijk en gaf een goed beeld van de aandachtspunten voor de club.

De enquête is gebruikt voor het toetsen van het Canvasmodel, waarmee we de strategie van de club bepalen. Vivian werkt met veel enthousiasme, houdt voortdurend contact met de klant over de stand van zaken en eventuele aanpassingen in het proces. Ze geeft daarnaast begeleiding bij de uitwerking van de resultaten. Kortom een zeer betrouwbare en betrokken partner voor ons.

Hanneke Broos

Bestuurslid Maatschappelijke Betrokkenheid Almeerse Hockey Club, Almeerse Hockey Club

Succesvolle samenwerking ANKO en VC insights/BusinessMonitor
In opdracht van brancheorganisatie ANKO heeft Vivian Cheung van VC insights/BusinessMonitor een ledenmonitor opgezet, waarmee continu de tevredenheid van de leden van de  ANKO gemeten kan worden. Naast een tevredenheidsmeting, zijn er ook vragenlijsten voor nieuwe leden én voor opzeggers in de monitor opgenomen. De resultaten zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk samengebracht in een dashboard. Gonny Eussen, manager Marketing en Ledencontact bij de ANKO: ‘De ledenmonitor,  die Vivian op maat voor ons heeft ontwikkeld,  geeft zowel richting aan onze strategie als aan praktische besluiten. Naast direct overzicht van de belangrijkste KPI’s, geeft de monitor ons ook de mogelijkheid om zelf analyses en vergelijkingen te maken. Het is een fantastisch instrument!’ (Juli, 2018)

ANKO
ANKO is de branchevereniging waar de ondernemende kappers van Nederland zich hebben verenigd. De missie van de ANKO is het realiseren en behouden van een professionele en florerende kappersbranche en verbetering van de individuele winstgevendheid van leden.

Gonny Eussen

Manager Marketing en Ledencontact , ANKO

Vivian heeft bij de Koninklijke ANKO als verenigingsmarketeer veel voor de kappersbranche betekend. Ze is goed in de praktische vertaling van de activiteiten richting ondernemers naar aanleiding van marktanalyses. Ook heeft ze zelf een marketingplan voor de ANKO ontwikkeld en uitgewerkt. Daarnaast heeft Vivian advies en ondersteuning geboden aan de afdeling communicatie. Als verbinder en als collega binnen de organisatie is ze een waardevolle teamplayer. 

Ivar ten Velde

Directeur, Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO)

“Vivian is een inspirerende en zeer betrokken leidinggevende. Ze staat altijd voor je klaar indien nodig, maar geeft je vooral ook de ruimte om fouten te maken, om zo het beste in jezelf naar boven te halen. Vivian heeft het vermogen om binnen hele korte tijd een sterk team te creëren. Ik zou Vivian als leidinggevende aan iedereen aanbevelen! ”

Esther Gorlee

Marketingmedewerker, Hallmark Cards Continental Europe

Energiek, sprankelend, betrokken en vol ideeën. Dat is in het kort zoals ik Vivian de afgelopen drie jaar heb ervaren. Met veel enthousiasme gaf ze vorm en inhoud aan de nieuwe functie van verenigingsmarketeer. Ze droeg daarmee bij aan het meer klantgericht maar ook meer commercieel denken en werken van de branchevereniging ANKO. Geen makkelijke opgave. Daar is doorzettingsvermogen en grote ijver voor nodig, Vivian heeft laten zien in ruime mate over deze kwaliteiten te beschikken.

Bart Bijvank

Manager communicatie en marketing, Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO)

As secretary of the Dutch Greeting association I’ve worked several years with Vivian in her role as marketing & communications manager of Hallmark Cards. We’ve launched several promotion campaigns and at least a corporate campaign about greeting cards. 

During the brain storm sessions Vivian was monitoring not only the Hallmark interests but also the interests for the complete market. And all of this with a great focus on the end user/consumer of greeting cards. 

With her watertight arguments she influenced the strategy and the look and feel of the campaigns we’ve launched in a positive way. Her point of view helped us to keep the greeting card top of mind as the most emotional and warm communication tool in this digital era. 

Besides her good working skills, Vivian was also a very warm person to work with. Always interested in the people she was talking with.

Krijn ten Hove

Secretaris/Ambassadeur, Stichting Wenskaart Nederland

Vivian is a great person to work with. She really gets the best out of her agency. Hallmark hired us at Leo Burnett to come up with a great TVC and online campaign for Hallmark Personalised Cards, for the Dutch and Belgian market. With a sharp vision on her goals she challenges creatives to make it better after every review. By giving room for discussion at all times during the process, Vivian is nailing her marketing goals onto the creative vision. It was my pleasure and we were both proud of the end-result.

Victor Mulder

Creative Director, Leo Burnett Arc

Vivian combineert kennis van zaken en een grote werklust met humor en een hartelijke, enthousiaste persoonlijkheid. Vivian is slim, loyaal en een plezier mee samen te werken!

Femke Vijn

Communicatieadviseur, Koninklijke Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO)

 “Vivian is a very likeable person with 100% dedication to her work. She knows how to use customer insights to generate strong brands. She sets high standards for quality. Vivian is someone I would definitely recommend to anyone who is looking for a strong brand identity. She can lead a team to success. Vivian is able to ask the questions that generate a clear vision on how to create a high return on your marketing investments.

 

Juan Felix

Research Executive, MarketResponse

“Vivian can be classified as highly professional. She has an in depth knowledge and experience in the field of marketing and research. She’s thorough and well organized with strong attention to detail and has the ability to translate complex data in to simple hands-on insights. She was a very proactive and cooperative colleague at Hallmark Cards and it has been a great pleasure to work with her.”

Gerard van Dam

Sales Director, Hallmark Cards Continental Europe

Staat hier binnenkort uw klantcase en review?

VC insights helpt u graag met uw businesscase.